Superieur Duroc
varkensvlees

Gekweekt op een duurzame manier.

Meer dan 75 jaar ervaring in het kweken van varkens!

Koop samen met anderen een deel van een varken. Je krijgt jouw deel van het varken toegestuurd in de vorm van een pakket. Je kan kiezen uit een standaard pakket of je kan zelf een pakket samenstellen.

GEEF EEN
KNORBON cadeau1 knorbon =
89,95 euro

Bestel een knorbon!

zo
werkt het!

Koop samen met anderen een deel van een varken. Je krijgt jouw deel van het varken toegestuurd in de vorm van een pakket. Je kan kiezen uit een standaard pakket of je kan zelf een pakket samenstellen. Als de teller op 100 % staat, wordt het varken geslacht en versneden.

Ons vlees wordt niet gemanipuleerd met water of andere producten. Lekker en eerlijk vlees rechtstreeks van bij de producent op je bord en dat proef je.

Vertel ons verhaal door aan je vrienden en familie en laat hen zo meegenieten van een goed en (h)eerlijk stukje Duroc varkensvlees.

Bestel nu je deel van het varken en proef het verschil!

 

DE VERKOOP VAN
HET
HUIDIGE VARKEN
STAAT OP 60%

Bestel nu!

Als de teller op 100% staat, wordt het varken geslacht en versneden. Op deze manier is er geen verspilling van vlees en worden dieren niet onnodig geslacht. Je weet perfect wat je eet en waar je vlees vandaan komt.

 

Let op!
Uit 1 varken kunnen we 10 standaard pakketten samenstellen. Probeer dus zoveel mogelijk mensen te overtuigen om mee te slachten/kopen. Zo beschik je sneller over je eigen pakket.

WAAROM DUROC
VARKENSVLEES?

Duroc varkensvlees onderscheidt zich vooral qua smaak sterk van andere soorten varkensvlees. Het vlees kent bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies (gewoon varkensvlees verliest al snel een kwart aan gewicht, Duroc varkensvlees nog geen 10 procent), waardoor het vlees zeer mals en sappig blijft.

lees meer